Restoran u Banjoj Luci 

Nalazite se turistički ili živite u Banjoj Luci? Tražite mjesto gdje se jede najbolja hrana? Predlažemo vam dva restorana sa prelijepim ambijentom i jelima koja za vas pripremaju vrhunski kuvari.

Za ljubitelje tradicionalne kuhinje idealano mjesto je naš tredicionalni restoran Integra. Za internacionalna jela tu je italijanski restoran koji se nalazi odmah pored. 

Dva restorana sa živopisnom baštom koja se nalaze u sklopu hotela Integra, mjesta su za odlličan provod, sjajne susrete i uživanje u vrhunskim domaćim i internacionalnim specjalitetima.Raznovrsni domaći specijaliteti složeni na stolu u smeđim posudama u restoranu Integra

Ponuda tradicionalnog restorana Integra

Ako pitate knjigu utisaka u tradicionalnom restoranu hotela Integra, ona će vam reći da ste došli u najbolji tradicionalni restoran kojeg je Banja Luka imala. Iskorak koji je trebalo napraviti, spojem hrane i ambijenta u duhu tradicije, napravili smo upravo mi i pogodite, formula je bila više nego uspješna. Osoblje tradicionalnog restora potrudiće se u svakom momentu da se osjećate kao da ste na ognjištu svojih najstarijih članova porodice, baka i deka. Garantujemo da će vaš ugođaj biti besprijekoran i savršeno usklađen.

Kada vam jutro započne uz pravu domaću kafu, zamiriše na prženice ili cicvaru po receptu naših baka, znajte da ste na pravom mjestu započeli dan. Kada na ručak dovedete vašeg poslovnog partnera pa mu predložite savršeno pripremljen smuđ direktno iz gornjih tokova Vrbasa, znajte da su svi uspješni poslovni ugovori unaprijed potpisani. Ali ono do čega nam je najviše stalo, jeste porodica i porodična idila kojoj stalno težimo. Zato, svoje vikende čuvajte za svoje najmilije i porodični ručak uz najbolju jagnjetinu u gradu. Ili pak rezervišite nezaboravne provode uz zvuke tamburaša, koji sviraju po reperotaru duše, uz zdravicu sa domaćom rakijom „Stršljen“ ili nekim dobrim vinom sa poprilično dugog spiska vinske karte.

Ponuda italijanskog restorana Integra

Naš drugi restoran, internacionalni – italijanski restoran udaljenom je svega par koraka. U njemu nudimo najukusnije svjetske specijalitete i popularna jela italijanske kuhinje. Restoran je usvojio praksu velikih svjetskih restorana, modernim enterijerom, ljubaznim osobljem i ukusnom hranom. Da bismo bili prepoznati u vrhu restoranske ponude, dovodili smo vrhunske stručnjake i šefove kuhinja iz Italije koji su nam otkrili njihove male tajne. Pizze iz restorana Integra još uvijek su bez konkurencije, a Napolitana je u rangu sa najboljim italijanskim pizzama. Ovdje ćete svakako pronaći i veliki izbor pasti čiji su recepti jedinstveni. Kada pričamo o italijanskom restoranu, ovo je odlično mjesto i za noćni provod. Vaše je samo da odaberete ekipu i u ovom cool prostoru izaberete omiljeni koktel na bazi gina, votke, možda neko zanimljivo vino ili neko drugo osvježavajuće piće. Vjerujte nam na riječ, u bašti restorana Integra imaćete osjećaj kao da se nalazite na nekom lijepom mjestu negdje u italiji. Ljeta su ovdje, varljiva, topla i namijenjenja najboljim provodima. Bašta Italijanskog restorana je nestvarno hedonističke boje. U njoj vam Red Bull zaista daje krila, Hendricks gin budi maštu, Belvedere votka spušta na zemlju svojom infuzijom u vidu biljnih i osvježavajućih nota. Na ovom mjestu šapuću i anđeli iz Provanse, padaju na pomen najukusnih delicija (torti i kolača) koje vam nudi meni restorana.

Drugačiji smo od ostalih i našem šarmu mnogi ne mogu odoljeti. Zato izaberite dio naše sjajne ponude i budite produktivni na svojim sastancima, razmaženi uz svoju porodicu i najvažnije, budite srećni! Zbog vaše, ali i naše sreće, mi ćemo se i dalje truditi da vam, uz vrhunsku ponudu hrane i pića u najpopularnijem restoranu u Banjoj Luci, ponudimo i nezaboravan odmor u prvorazrednom smještaju hotela Integra. U idiličnom okruženju, ovdje ćete pronaći intimnost i eleganciju, jer ovo je najpoznatija banjalučka oaza hedonizma!