Blog

Dobro došli na našu blog stranicu. Ovdje ćete pronaći više informacija i savjeta za ugodan  boravak u našem gradu.

Da biste na vrijeme bili informisani o pogodnostima, popustima i savjetima koje nudimo, prijavite se na naš Newsletter putem priložene forme.  Saglasan/a sam sa politkom privatnosti

  Više od 10 razloga zašto se posjetioci vraćaju u hotel Integra

  apr 15, 2022

  Jato ptica iznad hotela Integra

  Ko je jednom posjetio Banjaluku, uvijek joj se vratio. Jer, Banjaluka je jednostavno takva, jedistvena. Futuristički grad, koji čuva pečat svoje istorije. Grad kulture, mladosti, sporta, arhitekture i grad dobrog provoda i shoppinga, dakle, grad kompletnog turističkog doživljaja.

  Način na koji turisti doživljavaju Banjaluku, postaje i sve ćešća praksa kako naši gosti doživljavaju Integra hotel, jer se mnogi vrate ponovo i to u veoma kratkom vremenskom periodu. Bilo da ste na odmoru, poslovnom ili porodičnom putovanju, razlozi zašto birate hotel Integra kristalno su jasni. Pa da krenemo redom:

  • Savremeno opremljen hotel, koji na jedan poseban način odslikava spoj savremenog i tradicionalnog.
  • Raskošni hodnici hotela dovešće vas u sobe koje odišu luksuzom i elegancijom, praćene svijetlim tonovima koji prikazuju svojevrsnu smirenost. Garantujemo vam da ćete nakon prvog buđenja u ovim sobama imati utisak da se budite u nekom pariškom hotelu.
  • Italijanski restoran u sklopu hotela krasi dizajn svjetskog kalibra, koji će vas veoma zavodljivo pozvati na čašu vina, te pokazati kako izgleda taj poziv koji se ne odbija.
  • Tradicionali restoran ispričaće vam priču našeg naroda, pričaće vam o našoj kulturi, ali prije svega o hrani čiji šmek podsjeća na djetinjstvo, na naša sela i onaj okus koji rasplamsava i najzahtjevnija nepca.
  • Najbolja bašta u gradu na Vrbasu, koja će vam ponuditi jedno malo drugačije iskustvo. Ovo iskustvo na otvorenom oslikano je jednom umjerenom dozom umjetnosti i istorije, ali i zelenilom, jednom od najčešćih asocijacija na Banjaluku, posebno ako pitate građane Banjaluke  ili putnike koji joj  se uvijek rado vraćaju i koji kažu da Banjaluku poznaju kao svoj džep.
  • I ono što dodatno iznenadi naše goste obično bude račun koji gosti dobiju na kraju boravka, zadovoljstvo naših gostiju odnosom cijene i kvaliteta jednostavno je neizbježno. Ako ne vjerujete nama, vjerujte računu i knjizi utisaka. 

  Vodič: Kako u potpunosti uživati u hotelu Integra i čarobnoj Banjaluci?

  S obzirom da se nalazi u samom srcu Banjaluke, hotel Integra vam dupušta da se maksimalno opustite i uživate u svom boravku. 

  Po pitanju kulturnih dešavanja, blizina Narodnog pozorištakulturnog centra Banski dvor poštovaocima kulture neće uskratiti  da na dohvat ruke imaju najkvalitetniji kulturni sadržaj. Dok se lagano šetate neodoljivim alejama grada,  i uživate u inspirativnim pogledima na arhitekturu, gdje se izdvajaju kuća najznačajnijeg banjalučkog muzičara, Vlade Miloševića, impozantna kategrala sv Bonaventure i neodoljiva zgrada Arhiva Republike Srpske, već ste tu u redu da ne propustite događaj izdvojen sa bogatog repertoara Narodnog pozorišta ili kulturnog centra Banki dvor. A, ako ste se odlučili za događaj u Banskom dvoru, vaši pogledi, dok dolazite do ovih bijelih neodoljivh dvora, sigurno će odlutati ka predivnom Sabornom Hramu Hrista Spasitelja ili Palati Predsjednika i zgradi Opštine Banjaluka koje čuvaju autentični izgled starih građevina, u ruhu savremenog doba.

  Ljubitelji sporta ili dobrih koncerata, ne mogu se požaliti na blizinu sportskog stadiona Borac, ili pak sportsko – rekreativnog centra Borik, koji su vrlo često domaćini velikih sportskih dešavanja ali i brojnih muzičkih zvijezda kako sa domaće tako i sa inostrane scene.

  Zahvaljući jednom od najpopularnijih shopping centara u regionu, a to je Delta planet, našim posjetiocima željnim kvalitetne kupovine, poznatih modnih brendova stoji svakako i ta opcija na raspolaganju. 

  Ljubitelji hrane biće posebno oduševljeni izborom hrane, jer pored našeg tradicionalnog i italijanskog restorana u neposrednoj blizini, tačnije u zgradi Administrativnog cetnra Vlade, na dobro poznatom 14.om spratu nalazi naš neprevaziđeni restoran Integra, koji se odlikuje jedinstvenim specijalitetima poznatim širom regije.

  Nabrojati sve razloge zbog kojih je bitno posjetiti Banjaluku i naš hotel zaista je mnogo, mi smo vam otkrili jedan mali djelić, a toliko toga nismo uspjeli spomenuti, kao na prijemjer kakve tajne nose zidine banjalučke tvrđave Kastel, kakvu poruku ljubavi šalje Safikadin spomenik, kako izgleda adrenalin na Vrbasu, ili kako inspirišu banjalučka ljeta i zime i mnogo toga što ostavljamo vama vama da zajedno uz nas otkrijete i budete stalno zaljubljeni u ovaj grad i hotel Integra, kao i sami što smo.