Blog

Dobro došli na našu blog stranicu. Ovdje ćete pronaći više informacija i savjeta za ugodan  boravak u našem gradu.

Da biste na vrijeme bili informisani o pogodnostima, popustima i savjetima koje nudimo, prijavite se na naš Newsletter putem priložene forme.  Saglasan/a sam sa politkom privatnosti

  Ritual koji preporučujemo svim banjalučanima/kama i dragim prijateljima koji posjećuju grad na Vrbasu

  maj 11, 2022

  basta hotela

  Koliko ste samo puta pomislili gdje provesti slobodno vrijeme u gradu, gdje popiti kafu sa prijateljima, otići na ručak ili pak uživati u nekim laganim notama i mirnoj atmosferi, itd. Znamo da je to česta dilema. Ako gradite svoj novi banjalučki ritual mi opet imamo pravo riješenje za vas.

  Dobrodošli u baštu hotela Integra. Jedno od onih mjesta u gradu namijenjeno svim našim gostima, sugrađanima, turistima i prijateljima koji su u potrazi za mirnim i opuštajućim mjestima.

  Zašto je bašta hotela Integra pun pogodak?

  Ako pođemo od činjenice da je bašta locirana u najljepšem dijelu grada, okružena zelenilom i ispunjena posebnom atmosferom za koju se vezuje nekoliko bitnih stvari, moderan izgled inspirisan bogatom istorijskom i kulturnom baštinom, te gostoljubivo osoblje i domaćini koji će vas dočekati kao da ste kod svoje kuće, zahvaljući tome veoma brzo steknete utisak da ste na pravom mjestu, kojem ćete se uvijek rado vraćati.

  Dosadašnje posjetioce uglavnom oduševljava činjenica da se osjaćaju potpuno banjalučki dok sjede na mjestu koje od samog početka parira mnogobrojnim svjetskim kafićima i restoranima. A, da li znate kako smo to postigli? Veoma lako! Doveli smo grad u našu baštu, oživjeli stare uspomene na prelijepu fontanu sa delfinima koju pamte mnogi banjalučani, posebno oni koji imaju djecu i žele da ih vrate u taj period, kada su najljepše uspomene iz djetinjstva nastajale upravo na tom mjestu u Parku Petra Kočića.

  Nismo skrnavili zelenilo, glavni simbol grada Banjaluke, naprotiv učinili smo mjesto još zelenijim.

  Postavili smo neke skulpture, domaćih velikana i nekih svjetskih imena. Da li znate kako je lijep osjećaj dobiti kompliment gostiju koji kažu da im je činjenica da sjede uz ime jedne od najvećih naših pjesnikinja, Desanke Maksimović probudila ona najljepša osjećanja, nježnost i ljubav. Da li znate kako je lijepo kad se momak udvara djevojci, pa se usudi biti romantičan tako što šapuće neke drage stihove:

  Sva sunca,
  sve zvijezde zadobiću na nebu, da našem rumene;
  pa nećeš ni moći,
  ni htjeti, nikad otići od mene.

  Da, imamo i ovakve goste. I pogodite šta, oni nam svaki put donesu novi dašak sunca i obasjaju svaki kutak ljubavlju, zbog kojeg smo tek postali prepoznatljivi i kojeg vi sami imate želju ponovo proživjeti i doživjeti.

   

  basta hotela 2

   

  Dobrodošli ste nam da oživimo Sonete Skendera Kulenovića, da prepričamo nove doživljaje mačka Toše uz sjećanje na velikana Branka Ćopića, da savladamo Golmanov strah od penala uz uspomenu na Petera Handkea, velikog prijatelja našeg naroda, ili da se prisjetimo našeg nobelovca  Ive Andrića. I da uz uspomenu na slavnog Ivu Andrića ne zaboravimo da nama nije čudno koliko je malo potrebno da budemo srećni, jer mi imamo ono malo što je potrebno za tu sreću.

  Budite uz nas i u narednom periodu, jer ovo je mali djelić onog što vam spremamo!

  Dobro nam došli u kutak posebnog hedonizma!