Politika privatnosti

Koje podatke prikupljamo?
Hotel „INTEGRA“ 4*  Banja Luka može prikupiti sljedeće podatke prilikom posjete internet stranici:

Lični identifikacioni podaci
Lične informacije korisnika mogu se prikupiti na različite načine. Ove informacije mogu biti vezane za aktivnosti, usluge, funkcije i resurse koji su dostupni na internet stranici. Korisnici mogu da posjete internet stranicu anonimno. Lični podaci za identifikaciju korisnika se prikupljaju jedino ukoliko postoji saglasnost korisnika. Korisnici uvijek mogu da odbiju da dostave lične podatke za identifikaciju, osim ukoliko to sprječava realizaciju neophodnih aktivnosti na internet stranici.

Identifikacioni podaci koji nisu lični
Svaki put kada korisnici posjete internet stranicu, identifikacioni podaci koji nisu lični takođe mogu biti prikupljeni. Identifikacioni podaci koji ne služe za ličnu identifikaciju mogu da sadrže naziv pretraživača na internetu, vrstu računara i tehničke informacije o korisniku prilikom posjete internet stranicu, kao što su informacije o operativnom sistemu, pružaocu internet usluga i ostale relevantne informacije.

Kolačići internet pretraživača
Ova internet stranica prikuplja kolačiće kako bi njene mogućnosti bile bolje prilagođene potrebama korisnika. Pored toga, internet pretraživač skladišti kolačiće za potrebe vođenja evidencije posjeta internet stranici. Korisnici mogu promijeniti podešavanja svog pretraživača i na taj način onemogućiti prikupljanje kolačića. Takođe je moguće aktivirati upozorenje pretraživača svaki put kada neka internet stranica zahtijeva kolačiće. Ukoliko korisnik onemogući slanje kolačića neki dijelovi internet stranice možda neće biti u funkciji.

Kako koristimo prikupljene informacije?
„Integra inženjering“ d.o.o. prikuplja i koristi informacije korisnika da bi stalno poboljšavao sadržaj internet stranice i prilagođavao ga potrebama korisnika.

Kako štitimo informacije korisnika?
Prilikom izrade ove internet stranice implementirane su razumne mjere bezbjednosti u skladu sa najboljim praksama u ovoj oblasti (ISO/IEC 27001). Ove mjere, pored ostaloga uključuju prikupljanje, čuvanje i obradu podataka. Na ovaj način su lični i ostali podaci klijenata koji su prikupljeni na internet stranici zaštićeni od neovlaščenog pristupa, promjene, otkrivanja ili uništavanja.

Dijeljenje ličnih podata
Lični podaci neće biti prodavani, razmjenjeni ili iznajmljeni trećim licima. Lični podaci mogu se otkriti trećim licima samo u skladu sa važećim odredbama zakona o zaštiti ličnih podataka i drugh važećih propisa, koji se odnose na ovu oblast.

Zaštita privatnosti ličnih podataka – internet stranica
Ova politika privatnosti se odnosi samo na informacije prikupljene putem naše internet stranice, a ne odnosi se na lične podatke prikupljene na druge načine.

 Izmjene politike privatnosti ličnih podataka
„Integra inženjering“ d.o.o. ima pravo na vršenje izmjena politike privatnosti ličnih podataka u bilo kojem trenutku. U slučaju promjene politike, „Integra inženjering“ d.o.o. će informisati korisnike o izmjenama putem obavještenja na početnoj strani internet stranice. Ovo obavještenje će takođe sadržavati i datum od kojeg će početi primjena nove politike privatnosti. Molimo korisnike da redovno posjećuju stranicu kako bi blagovremeno bili informisani o svim izmjenama politike privatnosti. Korišćenjem internet stranice korisnik prihvata odgovornost za redovnu provjeru internet stranice kako bi se informisao o izmjenama politike privatnosti.

Prihvatanje uslova
Korišćenjem ove internet stranice, korisnik je saglasan sa politikom privatnosti ličnih podataka na internet stranici. Ukoliko se ne slažete s politikom, nemojte koristiti našu internet stranicu. Ukoliko nastavite sa korišćenjem internet stranice, smatraće se da ste saglasni sa svim odredbama važeće politike privatnosti.

Kontakt
Ukoliko imate pitanja u vezi sa politikom privatnosti ličnih podataka kontaktirajte nas na:

Hotel „INTEGRA“ 4*  BANJA LUKA
Kralja Petra I Karađorđevića 129
Phone:+ 387 (0)51 493 420
Mobile phone: + 387 (0)65 430 851
banjaluka@hotelintegra.ba