Blog

Dobro došli na našu blog stranicu. Ovdje ćete pronaći više informacija i savjeta za ugodan  boravak u našem gradu.

Da biste na vrijeme bili informisani o pogodnostima, popustima i savjetima koje nudimo, prijavite se na naš Newsletter putem priložene forme.  Saglasan/a sam sa politkom privatnosti

  Integra hoteli i restorani na četvrtom Međunardnom sajmu turizma u Banjoj Luci

  mar 1, 2024

  Na ovogodišnjem, četvrtom Međunarodnom sajmu turizma u Banjoj Luci, imali smo priliku da predstavimo našu cjelokupnu turističku ponudu od Banja Luke, preko Doboja, pa sve do sunčanog Trebinja. Posebno nas raduje činjenica da je ove godine bilo više od 150 domaćih i stranih izlagača na sajmu, što znači da je naša zemlja prepoznata kao veliki turistički potencijal i od strane turista, ali i od strane onih aktera koji postavljaju trenodve i predstavljaju bitne karike za razvoj turizma. Strani izlagači koje smo imali priliku da primjetimo na sajmu su: Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Kipar, Turska, Grčka i ostale zemlje EU, što je za posebnu pohvalu.

  Na moderno opremljenom štandu, predstavljeni su i visoki ciljevi koji Integru vode u budućnost

  Ime „Integra“ je sinonim za uvođenje trendova unazad dvije decenije.  Rastemo zajedno sa predivnom Banjalukom i našom predivnom državom, postavljamo standarde i usvajamo konstantno nove trendove. Zbog svega ovog bilo nam je zadovoljstvo predstaviti se ovih dana na četvrtom Međunarodnom sajmu turizma u Banjoj Luci, za čije smo porebe naš štand opremili moderno i predstavili sve dobro poznate potencijale. Kao što znate, u Banjoj Luci se nalazi restoran Integra na dobro poznatom 14-om spratu u zgradi p.j. Integra, kao i hotel sa dva restorana (italijanski i tradicionalni hotel) locirani u neposrednoj blizini centra Banja Luke. U našem komšijsko – prijateljskom gradu Doboju nalazi se prvi Integrin hotel sa restoranom, dok se u sunčanom Trebinju na samom ulazu u srce grada, Stari grad Trebinje, nalazi savremeni hotel Integra takođe sa restoranom. Jedno od iznenađenja koje sa ponosom najavljujemo jeste i novi hotel Integra, u srcu Starog grada Trebinja, koji će predstavljati rezulat kojim planiramo da nadmašimo sve do sad postavljane trendove, ambicije su velike, ali trenutni tok realizacije ovog novog projekat obećava da će ispuniti sva naša očekivanja.

  „Veliko je zadovoljstvo prisustvovati danas u svom gradu i predstaviti se sa dosadašnjim uspjesima i rezultatima na jednoj ovakvoj manifestaciji, značajnoj za turizam kako našeg grada Banja Luke, tako i cijele države. Organizacija sajma je veoma korektna, dosljedna mnogobrojnih pohvala, posebno ako gledamo koliko je u porastu bilo interesovanje komšijskih i EU zemalja ove godine. Mi smo ove godine, kao turistički kompleks Integra, predstavili sve naše potencijale, za koje smatramo da su itekako veliki generator za razvoj turizma i unapređenje turističke ponude. Ako samo uzmemo u obzir koliko smo ugostili gostiju iz gotovo svih zemlja svijeta, od Malezije, Australije, Brazila, Japana, zemalja SAD-a, te svih zemalja evropskog kontineta, toliko nam je veća čast predstaviti, a i na kraju i pohvaliti se tim istim rezultatima, na jednom ovako značajnom događaju. Ove godine predstavićemo se na turističkom nebu Republike Srpske sa još jednim potpuno novim, savremenim, ali i futurističkim hotelom u Trebinju, u Starom gradu, koji će postaviti nove standarde u ugostiteljstvu i turizmu naše države“ istakla je Tamara Regodić-Stanković, vlasnica Integre.

  Za kraj možemo reći da se ponosimo kvalitetom ugostiteljsko-turističih usluga koje pružamo, ponudom kojom smo spremni svakodnevno da zadovoljimo sve zahtjeve gostiju i motivacijom koju dodatno dobijamo upravo na ovakvim događajima, da budemo još bolji.