Blog

Dobro došli na našu blog stranicu. Ovdje ćete pronaći više informacija i savjeta za ugodan  boravak u našem gradu.

Da biste na vrijeme bili informisani o pogodnostima, popustima i savjetima koje nudimo, prijavite se na naš Newsletter putem priložene forme.  Saglasan/a sam sa politkom privatnosti

  Dobrodošli u novu oazu hedonizma: Upoznajte prošireni dio tradicionalnog restorana Integra

  maj 23, 2023

  Dragi naši gosti i prijatelji, sa velikim oduševljenjem želimo vas obavijestiti o otvaranju novog dijela našeg dobro poznatog tradicionalnog restorana Integra. Kroz ovu ekspanziju, nastojimo vam pružiti još veću raznolikost sadržaja i udobnost, kako biste u potpunosti uživali u vašim gastronomskim uživanjima kod nas.


  Šta smo novo uveli u Tradicionalnom restoranu Integra?

  Proširenje našeg restorana je rezultat našeg stalnog truda da prilagodimo i nadmašimo očekivanja naših gostiju. Sada smo u mogućnosti pružiti vam još više prostora, bilo da želite organizovati posebne događaje, mini konferencije, poslovne sastanke ili jednostavno želite da uživate u jednoj intimnijoj atmosferi sa prijateljima, poslovnim saradnicima ili članovima svoje porodice, naravno uz potpuno prepuštanje našim kulinarskim čarolijama.

  0P7A7726


  Novi dio restorana kreiran je s posebnom pažnjom prema modernom i elegantnom dizajnu. Prostor je urađen da bude udoban i estetski privlačan, stvarajući atmosferu u kojoj se osjećate opušteno i uvijek dobrodošlo. Naša posvećena ekipa biće vam uvijek na raspolaganju kako bi vaš boravak bio ugodan i potpun. 

  0P7A7413


  Meni u novom dijelu restorana ostaje je isti kao u tradicionalnom restoranu. A, naši kreativni i posvećeni kuhari su se kao i uvijek pobrinuli da svako jelo bude nova kuliranarska avantura i da svako jelo bude jedinstveno, donoseći kombinacije okusa i tekstura koje će vas oduševiti. Svježi, kvalitetni sastojci i lokalne proizvodi tipični za našu tradiciju, ostaju i dalje naš zaštitnički znak.

  U budućnosti ćemo raditi na tome da imamo posebne promocije i događaje koji će vas sigurno oduševiti. Od tematskih večeri do ekskluzivnih degustacijskih menija, naša inovativnost i prednost u usluzi i kvalitetu, garancija su da će vaša svaka posjeta ostati u dragom sjećanju.

  0P7A7666

  Hvala vam što ste dio naše priče i što nas stalno podržavate. Radujemo se činjenici da ćemo vas ugostiti u našem proširenom modernom restoranu i pružiti vam nezaboravna iskustva.

  Ne zaboravite da je naša najveća nagrada vaše zadovoljstvo. Očekujemo vaš dolazak i uživanje u ovom novom poglavlju naše ugostiteljske avanture.